La Fundació Privada I Benèfica Assís va néixer amb l’objectiu de donar atenció integral a les persones grans que necessiten suport a diferents àmbits de la vida diària.

Amb aquesta finalitat, el nostre fundador, el Pare Caputxí Lleó de Vilalba va aconseguir posar en marxa la residència Assís el 1973. L’objectiu era que, a més de rebre l’assistència que necessitessin, la gent gran hi trobes una llar on professionals, guiats per l’esperit de servei franciscà, i residents formessin una família que tots sentissin com a pròpia.

Més de 40 anys desprès, continuem treballant guiats pel mateix objectiu i amb la mateixa il·lusió. A dia d’avui, la residència Assís acull a 110 persones grans i garanteix el seu benestar gràcies a més de 40 professionals compromesos.

El context econòmic actual complica la sostenibilitat del nostre projecte. És per això que ara, més que mai, necessitem la teva ajuda per a seguir cuidant de la gent gran tal i com mereixen. La Fundació té un caire social sense ànim de lucre i treballa per la cohesió de la societat, buscant la transformació social i la millora de les condicions de vida, especialment de les persones en situació desfavorida tot promovent una vida el més autònoma i digna possible.

Col·labora amb nosaltres… És ben fàcil!

Assís creix amb l’amor de tots.

VISIÓ

Desenvolupem una tasca social, acollint i donant suport integral a la gent gran.

MISSIÓ

Acollim i tenim cura de les persones grans, de manera càlida i professional, independentment dels seus recursos econòmics i grau de dependència. Els convidem a formar part d'una gran família, una comunitat que vetlla perquè no envelleixin soles.

VALORS

Ens guia la generositat, solidaritat, igualtat i el respecte cap a les persones grans. Ens nodrim de l’esperit franciscà̀, de la seva senzillesa, alegria i germanor.